За нас

Ейджи Бизнес Лаб ООД предлага решения в областта на дизайна и обзавеждането на офисни и жилищни сгради, хотели и ресторанти, както и обществени сгради, учебни заведения и обучителни центрове. Екипът на фирмата се състои от висококвалифицирани специалисти, които предлагат консултации и изготвяне на проекти в областта на интериорния дизайн и пространствената архитектура, а също така предлагаме и консултация относно най-правилния избор на съответстващите на нуждите и характера на обзавеждането технически или декоративни материали.

 

Фирмата е официален представител и дистрибутор за България на водещи европейски производители на иновационни технически и декоративни интериорни решения, сред които:

 

  • Smart Wall Paint, Ирландия – фирмата – производител на по-добрата бяла дъска, която спечели абсолютно всяка една европейска награда, за която бе номинирана през 2014 г.!

 

  • Applico, Русия – фирмата – производител, която даде нов живот на класическото италианско изкуство като превърна фреските в дигитален шедьовър! 

 

  • Konrad Hornschuch, Германия – производител на мебелно фолио Алкор

 

  • D.G.K. Pellachrom, Гърция – производител на латекси и фасадни бои, мазилки, лакове и покрития за дърво, камък и метал, индустриални технически решения