Бяла учебна дъска от Smart Wall Paint – Super gut!

 Съвременните деца са свикнали да участват активно в процеса на придобиване на нови знания и умения и в голяма степен образованието следва да откликне на тези техни необходимости и особености и да превърне обучението в колкото се може по-интерактивен процес.

Училищна дъска от Smart Wall Paint

За всички учители, преподаватели и училищни психолози е добре известно колко е трудно да бъде привлечено и насочено вниманието на подрастващите. В днешни дни децата имат достъп до качествено нови технологии в сравнение с връстниците им преди 15 години, което предпоставя и необходимост от промяна в начина на преподаване и предаване на знанията.

 

Нашите приятели от BOSS PAINTS, Белгия имат способността да предвиждат процесите и да участват активно в изграждането на бъдещето. Също така са изключително отзивчиви и ни превръщат практически в участници в процеса като демонстрират нагледно до най-малки детайли как превръщат 2 стандартни класни стаи в съвременен, отговарящ на повривите, емоциите и нуждите на подрастващите и енергизиращ център на обучение.

 

В приложеното кратко видео ще се запознаете с възможностите, които предлагат боите Smart Wall Paint за изграждането на бяла учебна дъска или прозрачна работна повърхност. В детайли е показан процесът на полагане, който включва елементарна подготовка на третираната повърхност и полагане на боята. Сами можете да се уверите, че процесът е лесен и не изисква никакви специални усилия или знания.

 

В края на клипа можете да видите неподправените емоции на участниците в обучителния процес. Надяваме се, че ще оцените краткото видео като съдържателно и полезно. Бихме се радвали да получим вашите коментари и препоръки във Facebook или на e-mail: office@agbl-ltd.eu