"WE BRING THE INNOVATION IN DECORATION"

Какво е най-важно за добрата работна среда?

Съгласни ли сте, че основната и най-важна предпоставка за един работещ екип е добрата комуникация?

Вярвате ли, че личният принос на всеки един участник в екипа е от съществена значимост за постигането на добри резултати в дълъг период от време?

Считате ли, че възможността за всеки един участник в екипа да споделя идеите си и те да бъдат лесно достъпни за всички останали и всеки да може свободно и неангажиращо да работи върху подобряването им, може да подобри работната среда?

Корпорациите, които се довериха на Smart Wall Paint

Корпоративните партньори на Smart Wall Paint в България се увеличават всяка седмица и гордо можем да заявим, че сред тях място намират международна банкова институция, световен производител на тютюневи изделия, няколко международни IT корпорации, доставчици на услуги и центрове за аутсорсинг, обучителни и изложбени центрове, училища и други.

Фолио – бяла дъска

Самозалепващото фолио тип бяла дъска на ALKOR е подходящо за оборудване и обзавеждане на училищни кабинети, малки офиси, конферентни зали и детски стаи. Всяка ролка е с размери 150 х 45 см и е лесна за поставяне алтернатива на бялата дъска. В комплекта е включен черен маркер за бяла дъска, а за почистването е необходима мека гъба или микрофибърна кърпа.